Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~ > 吹水專區

主題工具 顯示模式
舊 03-11-17, 01:15 PM   #11
【子夜】
Game Master
亂石穿空,驚濤拍岸

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code1564 6017 4097
引用:
作者: axe1292 查看文章
今日去睇Anisong Fantasy Live, 結果今日比前排條友吸走左1/3注意力

前排有明顯係拿到飛的3男1女西裝普通人(得個女係KALAFINA時有反應), 右邊有正常ACG迷X2,
普通人女在LIVE一小時左右拿電話影歌手相, 右方ACG迷見到後用王劍在普通人女前揮動以示阻止,
普通人女之後沒再影, 但到換歌手時, 普通人男A質問ACG迷做咩,
ACG男: 唔好影相, 同埋DEL左D相佢
普通人男A: 唔影得呀, 係咪撩交打啊
ACG男: 的確係唔影得
之後普通人男A就方丈上身, 佢坐在ACG男旁, 上半身右轉90度怒啤住ACG迷X2足足2個鐘, 係2個鐘!中間普通人BCD都有叫佢停佢都唔理!
ACG迷坐時佢坐住啤, ACG迷起身時佢就起身面成個人向住ACG迷啤, 去到第2個鐘ACG迷坐下時你直頭站住上半身前傾, 頭向左成45度黎啤,
去到最後半小時, 普通男A去左廁所, ACG迷買佢怕走左上一排(我地果排), 普通男A番來後見到人已向上搬, 佢直頭轉身背向歌手繼續啤,
啤到完場歌手走左都仲啤!

成場我勁想影低但又唔可以開SHOW時影相, 最後完左都仲啤即時影左
咁惡?!
座到山頂咁高就咪影舞台啦~

【子夜】 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
吹水專區 VOL.2026 ouki 吹水專區 1010 08-29-13 02:45 PM
吹水專區 Vol.1972 《》 windart 吹水專區 1000 12-11-12 11:14 PM
吹水專區 Vol.1924≪≫ ★星人44★ 吹水專區 1001 06-01-12 05:12 PM
吹水專區 > 吹水專區 Vol.1904:《(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!》 魔璃 吹水專區 1007 03-28-12 11:22 AM
吹水專區 Vol.1892 《》 windart 吹水專區 1000 02-21-12 09:28 PM

現在的時間是 04:10 PM

手機版 | APP版