Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
手提遊戲機討論版>[NDS]Final Fantasy VII DS 發表
neo2046 02:58 AM 05-15-04
http://www.affekong.de/html/npower/n...?&news_id=1382

W!LL 03:00 AM 05-15-04
睇黎唔係好發揮到觸控功能咋播...
GimGim 03:03 AM 05-15-04
it looks fake to me
neo2046 03:04 AM 05-15-04
OF COURSE IT IS FAKE!
啤梨王子 08:48 AM 05-15-04
又黎假野......
柚原このみ 09:09 AM 05-15-04
我果張係咁

gc64 11:05 PM 05-15-04
作者: 和樹:
我果張係咁
哈哈,係nintendo power 度show psp game, 假得黎都無誠意....
Wizhei 09:18 AM 05-15-04
搵人整張n-gage 版
SANG2003 10:05 AM 05-15-04
流野!?!
Zaku 06:46 PM 05-15-04
完全活用 dual screen~
Matamata 07:14 PM 05-15-04
好假呀, 咁死核突
強化人間ですの~★ 08:50 PM 05-15-04
作者: ~鵬~:
好假呀, 咁死核突
用番原本畫面叫核突?
Matamata 01:10 PM 05-20-04
作者: 強化人間~★:
用番原本畫面叫核突?
哈哈, 用番97年ge畫面, 出現係新主機上面

有少少似係p4到玩dos game
koala 06:54 AM 05-23-04
作者: ~鵬~:
哈哈, 用番97年ge畫面, 出現係新主機上面

有少少似係p4到玩dos game
家用遊戲机遊戲點可以同手提遊戲機遊戲比較
有少少似係p4到玩dos game <----- 即係FF7似dos game 唔係呱
jun 11:16 PM 05-15-04
假的離譜!
不過好多人都想...
Zaku 06:31 PM 05-16-04
唔通我誤會左整出黎條友既意思?? a

我覺得佢整出黎唔係比人睇真定假, 我覺得假就一定架啦
我見到既重點反而係頭兩幅戰鬥畫面活用 dual screen 喎~
將 info 個 part 放落另一個 screen~ 嘩~ 呢下正到都唔知講乜好~ \/
完全將 dual screen 既理念表演無遺~
nick 08:26 PM 05-16-04
車~~玩野...
SamTse 08:50 PM 05-16-04
唔知幾時會狼來了, 假都變真
Zaku 08:59 PM 05-16-04
作者: SamTse:
唔知幾時會狼來了, 假都變真
真的話
好多 game 將會很容易地轉為 DS 版
usayarE 11:17 PM 05-16-04
講真真係有可能係nds 出ff7...

佢係gba 出1-5 ( 1-2 已經confirm左出添)
之後nds 出7-9

再加上square-enix, 都要為左錢而低頭, 好似想同任記和解, 係任記d 機到出佢自己既名作都唔出奇
希望就係咁
メソウサ 12:46 AM 05-17-04
作者: onon:
講真真係有可能係nds 出ff7...

佢係gba 出1-5 ( 1-2 已經confirm左出添)
之後nds 出7-9

再加上square-enix, 都要為左錢而低頭, 好似想同任記和解, 係任記d 機到出佢自己既名作都唔出奇
希望就係咁
有可能
但獨佔機率不大
不能吸引新用家入局
亞瑪迪拉 01:40 AM 05-17-04
呢個叫neo2046的網友放假消息,請本版的版主ban左佢

re topic:如果出的話我都唔會買nds,因為我對ff系列的興趣不大~

返回主題版面