Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後
日本動漫畫討論版>北条司作品討論區丨エンジェル・ハート 2ndシーズン 10月25日連載開始
NTBOY 04:23 PM 08-06-04
北条司公式
http://www.hojo-tsukasa.com/index.html
Angel Heart Animation
http://www.ytv.co.jp/angelheart/
CITY HUNTER DVD
http://www.cityhunter-dvd.com/
BUNCH
http://www.comicbunch.com/

本topic亦可討論其它北条司作品
包括:
Cat's eye
City Hunter
RASH!!
F.Compo
Angel Heart
等等
Kojiro Fuuma 04:37 PM 08-06-04
作者: NTBOY:
包括:
Cat's eye
City Hunter
RHSA!!
F.Compo
Angel Heart

CATEYE~GOOD

CITYHUNTER~GOOD..

RHSA..DONNO

F.COMPO~GOOD~

AG..
NTBOY 04:50 PM 08-06-04
作者: Kojiro Fuuma:
CATEYE~GOOD

CITYHUNTER~GOOD..

RHSA..DONNO

F.COMPO~GOOD~

AG..
如果比我講...
CATEYE~the best

CITYHUNTER~the best

RHSA..not bad

F.COMPO~the best

Angel Heart~ the best

銀色流星 04:53 PM 08-06-04
如果比我講...
CATEYE~the best

CITYHUNTER~the best

RHSA..not bad

F.COMPO~the best

Angel Heart~ the best

你果然是一位忠實FANS~
嘿哈兒 04:57 PM 08-06-04
Cat's eye
City Hunter
RHSA!!
F.Compo
Angel Heart
NTBOY 05:13 PM 08-06-04
作者: 嘿哈兒:
Cat's eye
City Hunter
RHSA!!
F.Compo
Angel Heart
乜 Angel Heart唔好咩
銀色流星 05:24 PM 08-06-04
有啲人話唔好睇~我就覺得冇咩問題~
嘿哈兒 05:26 PM 08-06-04
雖則話唔係City 續篇....但好難唔兩者隻比.....一比較就.
witchblade 05:49 PM 08-06-04
Angel Heart 真係唔多好睇
故仔成日講佢死左個媽媽,女主角成日都活左係佢媽媽以前d 記憶度,成日玩回憶,好悶
Zaku 05:57 PM 08-06-04
City Hunter!!!!!!!!!!
NTBOY 06:05 PM 08-06-04
大家可要明白City Hunter及Angel Heart走的路線是完全不同的...

Angel Heart 剩睇畫功已有賺...
Kojiro Fuuma 06:24 PM 08-06-04
大家可要明白City Hunter及Angel Heart走的路線是完全不同的...

Angel Heart 剩睇畫功已有賺...
講畫功..?
同CH比就..

如果佢話同CH無關我都會話佢幾好..可惜..
NTBOY 06:27 PM 08-06-04
講畫功..?
同CH比就..

如果佢話同CH無關我都會話佢幾好..可惜..
你認為City Hunter的畫功比Angel Heart好?

..........

City Hunter 後期的確好....
但前部份就... Cat's eye 等級...
NTBOY 06:06 PM 08-06-04
作者: witchblade:
Angel Heart 真係唔多好睇
故仔成日講佢死左個媽媽,女主角成日都活左係佢媽媽以前d 記憶度,成日玩回憶,好悶
證明你不是City Hunter的Fans...
鳳熾魂 07:02 PM 08-06-04
證明你不是City Hunter的Fans...
雖然北條話天使心同City Hunter係冇關,但我覺得北條都係跟著c.h o尼寫,大家覺唔覺
Kojiro Fuuma 08:55 PM 08-06-04
作者: armswong:
雖然北條話天使心同City Hunter係冇關,但我覺得北條都係跟著c.h o尼寫,大家覺唔覺
咁都話無關..
Oscarzero 09:01 PM 08-06-04
咁都話無關..
唔想俾人插遮.....食老本+謀殺啊香....
C@T 09:01 PM 08-06-04
F. Combo最高~~ XD (速逃)
NTBOY 07:25 AM 08-07-04
作者: C@T:
F. Combo最高~~ XD (速逃)
唔洗走, 我都覺F. Combo最高 ~
Rance 11:05 PM 08-06-04
事實上angel heart入面d歷史係插唔返入去c.h.度架喎
佢老人家話冇關就聽佢up啦,何苦自尋煩惱
陸奧 貴志 01:41 PM 08-07-04
我反而鍾意第一期既CH,咁先叫殺手,夠成人~~(之後既人都唔死一件....)
NTBOY 02:06 PM 08-07-04
作者: 陸奧 貴志:
我反而鍾意第一期既CH,咁先叫殺手,夠成人~~(之後既人都唔死一件....)
這是因為槙村交託香給獠.... 獠生活改變了...... 獠不再孤獨...... 不再每天行屍走肉....... 像有了個家............ 但香死了..........................................
陸奧 貴志 04:40 PM 08-07-04
這是因為槙村交託香給獠.... 獠生活改變了...... 獠不再孤獨...... 不再每天行屍走肉....... 像有了個家............ 但香死了..........................................
就係因為之後既CH變哂質所以我覺得GORUGO13正好多(DARK FEEL~~ )
鳳熾魂 05:54 PM 08-11-04
終於搵到C.H同A.H GE分別 分別係阿香哥哥的死法不同 ,而且孟波 O尼個名的來源不同
NTBOY 10:08 AM 08-12-04
作者: armswong:
終於搵到C.H同A.H GE分別 分別係阿香哥哥的死法不同 ,而且孟波 O尼個名的來源不同
=='' 仲有好多~
阿香後生左+靚左
香與獠的初吻不同
香與獠第一次見面不同
海坊主個老婆失蹤
海坊主曬黑左 (個頭光左XD)
冇左血腥瑪莉同米克
教授失蹤
咁上下
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後

返回主題版面