Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後
體育版>摔角討論區 VOL.6
Nelly 07:08 PM 04-08-11
WM27已過
期待WM28
green 07:20 PM 04-09-11
cena vs rock竟然一年後先打, 到時是但一個傷左點算., 倒不如係wm27打triple threat咪仲好
另講左好耐的sin cara終於出場, 不過入擂台個下有少少失手, 但睇佢打法都應該幾悅目,值得期待下
Nelly 08:07 PM 04-09-11
作者: green:
cena vs rock竟然一年後先打, 到時是但一個傷左點算., 倒不如係wm27打triple threat咪仲好
另講左好耐的sin cara終於出場, 不過入擂台個下有少少失手, 但睇佢打法都應該幾悅目,值得期待下
我等了好耐 唔想再睇619....
Nelly 05:10 PM 04-12-11
11/4 EDGE RETIRED

http://www.wwe.com/inside/edge-announcement
凍檸茶 02:52 PM 04-13-11
OHHHHHHHHHHHHHHH
仲諗住有EDGE AND CHRISTIAN
Nelly 05:34 PM 04-13-11
作者: 凍檸茶:
OHHHHHHHHHHHHHHH
仲諗住有EDGE AND CHRISTIAN
下年可能會冇埋undertaker
下年SD!....
green 09:45 PM 04-13-11
作者: Nelly:
下年可能會冇埋undertaker
下年SD!....
無想過edge早過ut退休
真係好傷心, 第一個感覺以為係劇情, 點知係真
據聞edge隻手無左知覺
wm27變左佢最後一場比賽
Nelly 05:33 PM 04-13-11
Alberto Del Rio vs. Christian
Ladder match for the vacant World Heavyweight Championship

The Miz (c) vs. R-Truth vs. John Cena
Triple Threat match for the WWE Championship

R-Truth and Christian
美堂蠻 12:45 AM 04-14-11
THANK YOU EDGE! THANK YOU EDGE!
Nelly 06:15 PM 04-14-11
PG政策仲搞ER....
都唔EXTREME了
凍檸茶 11:51 PM 04-14-11
無想過edge早過ut退休
真係好傷心, 第一個感覺以為係劇情, 點知係真
據聞edge隻手無左知覺
wm27變左佢最後一場比賽
真係估唔到edge先過ut
作者: 美堂蠻:
THANK YOU EDGE! THANK YOU EDGE!

PG政策仲搞ER....
都唔EXTREME了
er係乜?????
月牙火介 11:57 PM 04-14-11
EDGE
一直以來辛苦了\
Nelly 12:59 AM 04-15-11
er係乜?????
EXTREME RULES
chammi 12:35 AM 04-16-11
EDGE走好唔捨得~~

另外女金剛好似過左wwe~~

希望有些睇頭~~
凍檸茶 12:22 AM 04-17-11
EXTREME RULES
iciiciicic

作者: chammi:
EDGE走好唔捨得~~

另外女金剛好似過左wwe~~

希望有些睇頭~~
過去都冇用啦
連beth 都唔重視
Nelly 05:54 PM 04-19-11
R哥 HEEL
凍檸茶 10:48 PM 04-25-11
共同對抗我ok,
不過請盡快不和
green 07:30 PM 04-26-11
今次wwe的draft無咩太大驚喜, 反而我覺得最後一個draft根本就係一場鬧劇
凍檸茶 09:38 PM 04-27-11
今次wwe的draft無咩太大驚喜, 反而我覺得最後一個draft根本就係一場鬧劇
有draft?
可以去睇下
green 01:25 PM 04-28-11
有draft?
可以去睇下
在今周的raw舉行了, 起初幾個draft仲以為wwe想搞大sd, 點知.......
另外michael cole和king幾時先玩完, 開始頂唔順
同埋據聞punk好似想離開wwe?
Nelly 03:31 PM 04-30-11
在今周的raw舉行了, 起初幾個draft仲以為wwe想搞大sd, 點知.......
另外michael cole和king幾時先玩完, 開始頂唔順
去raw 6年 做face 8年
其實轉會都幾多此一舉 d一線都兩邊走

阿伯多轉去raw whc....
凍檸茶 12:41 PM 05-04-11
個DRAFT 好悶

knog
Nelly 07:55 PM 04-30-11
lay-cool
星期一有PPV
Nelly 11:01 PM 05-02-11
Awesome Kong @ Extreme Rules
Nelly 05:42 PM 05-04-11
RKO... CC..... 2 DAYS ONLY
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後

返回主題版面