Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 08-30-06, 12:52 AM   #1
王龍
Game Master
天気

註冊日期: Jun 2005
PSN  IDRED_Kaito
新手一問

一直都有想試下
家中部dc仔最近死左
想問下有咩機推薦 ?

這一刻 最重要的事
是屬於你 最小的事

山窮水盡疑無路 柳暗花明又一村
王龍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-06, 12:55 AM   #2
KKH
Anti-audiophile
你聽到了空氣的聲音嗎

註冊日期: Dec 2001
可以說說心目中的價位, 拍什麼為主嗎?
KKH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-06, 01:06 AM   #3
王龍
Game Master
天気

引用:
作者: KKH
可以說說心目中的價位, 拍什麼為主嗎?
最好唔好貴呢
影人同風景為主

這一刻 最重要的事
是屬於你 最小的事

舊 08-30-06, 04:45 PM   #4
DCIP
Crazy Gamer
軸心國德日同盟

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDDCIP
引用:
作者: 王龍
最好唔好貴呢
影人同風景為主
可以清楚一點嗎?例如個人喜好等等......
如果唔係就1.5k - 2k; 有點名氣的牌子就可以了。

亂貼相簿: http://fotop.net/benwoo
DCIP 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-06, 05:09 PM   #5
王龍
Game Master
天気

引用:
作者: DCIP
可以清楚一點嗎?例如個人喜好等等......
如果唔係就1.5k - 2k; 有點名氣的牌子就可以了。
方便攜帶及電耐用
另外iso其實是什麼?

這一刻 最重要的事
是屬於你 最小的事

舊 08-30-06, 05:10 PM   #6
Strider
God of Gamer
初段

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
canon新既a系應該會係幾好既選擇

論壇跳轉

現在的時間是 09:23 PM

手機版 | APP版