Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-01-07, 11:55 PM   #1
豆腐
God of Gamer
無間豆

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code5112 3637 7002
PSN  IDKOUKEN_84
ガンダム カードビルダー

http://gundam-cardbuilder.com/index_e.html

唔知香港有無機舖入呢??
我係日本玩得好開心....如果香港無就

舊 01-02-07, 12:46 AM   #2
神風@AMD
Action!

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID2776-5245-9304
3DS Friend Code5327 1257 3881
PSN  IDamd8899
引用:
作者: 豆腐 查看文章
http://gundam-cardbuilder.com/index_e.html

唔知香港有無機舖入呢??
我係日本玩得好開心....如果香港無就
香港連影都無
我都想玩....

舊 01-02-07, 01:22 AM   #3
豆腐
無間豆

引用:
作者: 神風@AMD 查看文章
香港連影都無
我都想玩....
官方網站講過
遲D會出0083版本,到時會有0083人物登場
希望香港會出啦.....

舊 01-11-07, 03:55 PM   #4
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
我覺得lee隻野好悶喎=_="""

香港有一排吹得好勁話會有, 但最後都冇晒影
我諗冇0既機會都好大, 始終香港d機舖0既地方好有限
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-11-07, 04:03 PM   #5
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: kin~kin 查看文章
我覺得lee隻野好悶喎=_="""
真係好悶的. 去開日本入200yen 買盒卡當收藏就無妨, 玩就真係唔多好玩.
wing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-11-07, 04:27 PM   #6
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

引用:
作者: wing 查看文章
真係好悶的. 去開日本入200yen 買盒卡當收藏就無妨, 玩就真係唔多好玩.
我就係0係日本玩過先覺得唔掂
我玩左2舖, 訓著咁滯...
舊 01-12-07, 01:33 AM   #7
thesame
Insane Gamer
大同

註冊日期: Aug 2005
我想要0083果d card咋 xd
thesame 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-07, 01:56 AM   #8
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

引用:
作者: thesame 查看文章
我想要0083果d card咋 xd
我都係只想要咭, 唔想玩...

但d咭太貴~ 一盒50張先得1 - 2張閃, d閃仲要有機會係武器等0既伏物....
舊 01-23-07, 04:35 AM   #9
豆腐
無間豆

引用:

但d咭太貴~ 一盒50張先得1 - 2張閃, d閃仲要有機會係武器等0既伏物....
呢隻game玩戰略架 @@
要有好既配搭先可以贏人

對電腦會悶死 = =
我試過同人玩,超刺激

舊 01-29-07, 03:26 AM   #10
Chris Redfield
クリス.レッド

註冊日期: May 2005
Nintendo Switch IDSW-1401-0972-8521
3DS Friend Code0173 1380 4358
PSN  IDChris_kyoman
XBox Live Gamertagmsc97msy
引用:

你估wccf同三國d閃好多咩?~
咪又係1-2張,仲要可能係廢閃~中o個時都唔知好嬲定好笑
你冇打開卡game嗎?

艦娘老婆list
金剛、榛名、大和、Bismarck、扶桑、山城、Iowa、Warspite、大鳳、加賀、Saratoga、Ark Royal、摩耶、羽黑、親王、北上、神通、阿武隈、時雨、夕立、秋月、照月、初月、萩風、鹿島

小弟打機直播link
Chris Redfield 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-31-07, 06:21 PM   #11
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

引用:
作者: Chris Redfield 查看文章
你估wccf同三國d閃好多咩?~
咪又係1-2張,仲要可能係廢閃~中o個時都唔知好嬲定好笑
你冇打開卡game嗎?
wccf我知道都係得1 - 2張
但你有冇打開三國的?
每盒有1 - 2張金, 1 - 2張le, 5 - 8張銀
夾埋成 7 - 12張閃
舊 02-11-07, 04:39 PM   #12
舞風
Insane Gamer
仆直艾蕾卡

註冊日期: Jun 2005
PSN  IDRENTON_NIRVASH
XBox Live GamertagPROJECT EUREKA
引用:
作者: wing 查看文章
我開過囧...1000yen一盒....300yen一鋪

舊 02-12-07, 11:30 AM   #13
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: 舞風 查看文章
我舊年去日本時見過, 都記得係300yen一舖, 但我見果d咭機好似唔駛入1000yen的, 我記得係計番十幾蚊定廿幾蚊港幣ja woo... 唔知果d唔係一盒starter卡?
wing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-07, 04:26 PM   #14
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

引用:
作者: 舞風 查看文章
1000yen是starter連ic吧?
舊 03-10-07, 01:40 PM   #15
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

http://gundam-cardbuilder.com/goods.html

剛剛在日本買了新出的guidebook, 大大本又有咭送
2100yen真是抵俾, 雖然冇玩開隻game~ 但作收藏用都唔錯~!

論壇跳轉

現在的時間是 09:07 PM

手機版 | APP版