Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-05-21, 07:31 AM   #1
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
探偵はもう、死んでいる。

你比左咩我睇
我原本以為是來睇推理劇的...結果唔夠10分鐘就唔演了...

VIU

https://www.viu.com/ott/hk/zh-hk/vod...BA%86%E3%80%82

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 07-05-21 07:33 AM 被 亍 ◣ 編輯。
亍 ◣ 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-21, 08:04 AM   #2
野良猫
God of Gamer
肥倫

註冊日期: Feb 2008
未睇
不過之前睇過yt介紹叫人唔好當推理片睇
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-21, 01:48 PM   #3
十一月
Game Master

註冊日期: Jan 2003
整體來說都幾悶,不過因為偵探可愛所以原本諗住再觀望一下先,但最後竟然來個咁樣的完結方式,是想趕客嗎?
十一月 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-21, 06:32 AM   #4
怪盜小G
God of Gamer
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
你唔好同我講主角群每條女都有件偵探人雜呀

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-21, 11:38 AM   #5
十一月
Game Master

註冊日期: Jan 2003
我覺得樓上九成估中

下一話是哪一part?
從新角色造型來睇,我估係眼
十一月 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-21-21, 05:27 AM   #6
Nanoha
Game Master

註冊日期: Oct 2005
今話希耶絲塔賣萌過度…
Nanoha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-22, 07:04 PM   #7
Nanoha
Game Master

舊 04-02-23, 03:01 PM   #8
Nanoha
Game Master

舊 07-25-23, 10:46 PM   #9
Nanoha
Game Master

舊 05-24-24, 03:22 PM   #10
Nanoha
Game Master

等了很久ENGI真忙...

舊 昨天, 05:26 AM   #11
武藤遊戲
The One

註冊日期: Nov 2004
Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>
引用:
作者: Nanoha 查看文章

等了很久ENGI真忙...
可能竹達生BB唔想接大多 接熱門動畫多見她肥了
頂多玩外傳故事,上次插圖很豐富

偷得去上面偷看銷量

論壇跳轉

現在的時間是 07:40 PM

手機版 | APP版