Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 09-02-07, 12:02 AM   #1
紫色螢火蟲
God of Gamer
討厭雨天~_~

註冊日期: Aug 2003
深圳寄上海速遞一問.

如果35kg係幾多錢?
幾錢 1kg?
運送護膚品係咪又貴d?
唔該晒

舊 09-02-07, 12:25 AM   #2
湯馬 c 盤旋
Game Master

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: 紫色螢火蟲 查看文章
如果35kg係幾多錢?
幾錢 1kg?
運送護膚品係咪又貴d?
唔該晒
你好彩... 我今日岩岩研究過 (本身仲唸住問你)

35kg 深圳 > 上海,
可以搵中鐵快運, 幾十蚊.

深圳 褔田 掁華路桑達工業區入面有一個收貨點, 好易搵
另外你可以睇睇間野附近有好多快運公司, 或者會平過中鐵..

試過深圳寄份咭片上上海,
中鐵收四十幾附近果d收廿蚊左右.
重野我就未試過.

湯馬 c 盤旋 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-07, 12:50 AM   #3
紫色螢火蟲
討厭雨天~_~

引用:
作者: 湯馬 c 盤旋 查看文章
你好彩... 我今日岩岩研究過 (本身仲唸住問你)

35kg 深圳 > 上海,
可以搵中鐵快運, 幾十蚊.

深圳 褔田 掁華路桑達工業區入面有一個收貨點, 好易搵
另外你可以睇睇間野附近有好多快運公司, 或者會平過中鐵..

試過深圳寄份咭片上上海,
中鐵收四十幾附近果d收廿蚊左右.
重野我就未試過.
唔該晒,我去睇睇先

舊 09-02-07, 01:51 AM   #4
湯馬 c 盤旋
Game Master

引用:
唔該晒,我去睇睇先
去開幫我問問...

瀋陽 > 深圳,
100kg內, 5日內到就ok.

我想知價錢..
(我普通話唔好唔識打電話問 )

舊 09-02-07, 02:11 AM   #5
紫色螢火蟲
討厭雨天~_~

引用:
去開幫我問問...

瀋陽 > 深圳,
100kg內, 5日內到就ok.

我想知價錢..
(我普通話唔好唔識打電話問 )
我只係喺佢網上睇下
去就唔會去,太遠
我想喺羅湖出面嗰d速遞公司寄件,唔知點收費

舊 09-02-07, 02:48 AM   #6
湯馬 c 盤旋
Game Master

引用:
我只係喺佢網上睇下
去就唔會去,太遠
我想喺羅湖出面嗰d速遞公司寄件,唔知點收費
冇去開果邊, 唔清楚, 我見d貨運公司既banner大約一蚊多d 1kg

舊 09-02-07, 11:42 PM   #7
紫色螢火蟲
討厭雨天~_~

引用:
冇去開果邊, 唔清楚, 我見d貨運公司既banner大約一蚊多d 1kg
咁平
睇黎我惟有去深圳寄

論壇跳轉

現在的時間是 05:33 PM

手機版 | APP版