Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-13-04, 01:52 PM   #1
elac
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2002
MGS3 日版行貨, 無窿窿版出左!

Lunch 見到日版行貨出左, HK$428, 有figure 送.
有行貨label, 無窿窿

此篇文章於 12-13-04 02:06 PM 被 elac 編輯。
elac 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-04, 01:59 PM   #2
忍者
God of Gamer

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDchanryo
XBox Live Gamertagchanryo
因為科樂美有o係hk自己有開呀嘛

舊 12-13-04, 02:06 PM   #3
Metal Gear NT
Moderator
核搭載二足步行戰車

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDjasonpoon
限定版呢?

Metal Gear NT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-04, 02:08 PM   #4
elac
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2002
都見到, 成盒舊PS2咁大! 無問幾錢.

舊 12-13-04, 02:09 PM   #5
minolta
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2003
我都見喎!盒限定版好很大盒!成部ps two咁!! 好似千一二蚊呀!

無loan 真係好!!!!
minolta 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-04, 02:10 PM   #6
NieA
Banned
NieA--天字第一號

註冊日期: Aug 2004
限定版有咩料?
好期待!
NieA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-04, 02:15 PM   #7
minolta
Crazy Gamer

好似話有架坦克加兩本資料集加埋dvd! 我都想買限定版呀2
舊 12-13-04, 02:17 PM   #8
sutter
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2002
限定千一二就買唔過喇...
買部nds好過...

舊 12-13-04, 02:21 PM   #9
verdy_returner
Crazy Gamer

PSN  IDverdy
XBox Live Gamertagalex2102
限定版$1,100唔知有無人想要呢?

但要今日6:00係旺角地鐵站交收。

17-40mm F4.0 L USM
70-200mm F2.8 L IS USM
verdy_returner 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-04, 02:27 PM   #10
wonghakkan
Senior Gamer
K

引用:
作者: elac
Lunch 見到日版行貨出左, HK$428, 有figure 送.
有行貨label, 無窿窿
$428算唔算正常位呢?有冇減價空間??
wonghakkan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-04, 02:29 PM   #11
泰利
Moderator
GAF 足球隊3號

註冊日期: Feb 2002
3DS Friend Code2680 9513 3230
PSN  IDterry1803
真係慘, 而家出新game都要講埋個盒有無窿...
泰利 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-04, 03:13 PM   #12
Astaroth
Moderator
上善若水

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDAstaroth_Tsz
多得sony"聰明",搞到人心惶惶

學海無涯,回頭是岸
Astaroth 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-04, 03:16 PM   #13
ist
Game Master
.

註冊日期: Mar 2003
邊度見到?
ist 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-04, 03:16 PM   #14
minolta
Crazy Gamer

人人都唔想要香港"特別版"… 唉!
舊 12-13-04, 04:48 PM   #15
我係我
Banned

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDFoX_1217
XBox Live GamertagFoX1217
$408連公仔入手~個盒冇窿的,放心吧
我係我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-04, 04:54 PM   #16
Joejoe
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2003
PSN  IDjoepei
買左428連figure ....
Joejoe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-04, 05:00 PM   #17
土星人
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2004
請問行版有冇送日本予約特典"Metal Gear Solid 3 -THE FIRST BITE-"CD!?
土星人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-04, 05:02 PM   #18
wonghakkan
K

引用:
作者: 我係我
$408連公仔入手~個盒冇窿的,放心吧
邊度408?
舊 12-13-04, 05:07 PM   #19
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
仲係唔明 ...... e+ 大家買到既版本 d 角色會講英文定日文 ??
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-04, 05:08 PM   #20
wonghakkan
K

引用:
作者: 歌絲˙暮斯
仲係唔明 ...... e+ 大家買到既版本 d 角色會講英文定日文 ??

今日出0既係日文~
舊 12-13-04, 05:11 PM   #21
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

註冊日期: Aug 2002
Wii U ID↑プスドラID
3DS Friend Code105 743 596
引用:
作者: wonghakkan
今日出0既係日文~
次次日版蛇叔都係講日文架..
美版先講英文...而各制版就忙記了講日定英
今個月好多game要買......
mgs3,srwgc,dq我都想玩,三姑拉大戰5 ep0又未買.....

嘿哈兒 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-04, 05:22 PM   #22
Cucu
Game Master

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDcululu
點解我個figure係mgs2 ge?

U.C.0096 PROJECT UC / La+
Cucu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-04, 05:22 PM   #23
★星人44★
Moderator
_(:3 」 ∠)_

引用:
作者: Astaroth
多得sony"聰明",搞到人心惶惶
[OT]唔關S君事,係總代理精英軍團所想的好主意[/OT] \

舊 12-13-04, 05:27 PM   #24
★星人44★
Moderator
_(:3 」 ∠)_

引用:
作者: 土星人
請問行版有冇送日本予約特典"Metal Gear Solid 3 -THE FIRST BITE-"CD!?

得公仔
CD一定要日本來的日本版先有

舊 12-13-04, 05:31 PM   #25
我係我
Banned

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDFoX_1217
XBox Live GamertagFoX1217
引用:
作者: wonghakkan
邊度408?
荃豐,我都唔知係咪友情價...因為佢果到大大張紙寫住預訂連公仔$428...
但我就咁同佢買,佢就收我408...
我係我 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 01:44 PM

手機版 | APP版