Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後
<<繼續談情>>>準備分手
二伍 04:22 PM 10-02-11
一直以為自己識處理感情事,原來我係唔得囉

背景:剛過拍拖8週年紀念(但係佢話唔記得)
今天女友半通知準備分手,因為已經對其他人心動
之後佢去見佢

我認我衰拖左人8年,但係仲有得救嗎
安已不 05:20 PM 10-02-11
對方變心冇得救架WOR...
佢急住結婚?!
陸奧 貴志 07:03 PM 10-02-11
灑脫d啦兄弟,留到都冇意思
monkeylove 07:03 PM 10-02-11
算啦...心已變...要返都冇意思...長痛不如短痛
才子 07:10 PM 10-02-11
女人一要出走, 個心比男人硬好多...
HI_Ricky 07:47 PM 10-02-11
比自己休息下,放手吧
鳳熾魂 07:51 PM 10-02-11
既然補救唔到就只可以灑脫面對啦
stephen1980 08:32 PM 10-02-11
有無打算救返先?無便唔好浪費時間了
Vice 09:43 PM 10-02-11
樓主同女友拍拖八年
其實有冇同佢計劃未來呢?
無的話要離開都無可厚非...

點都好, 要走的女人,
無人可以拒止佢...

樓主都係重新開始吧...
安已不 10:07 PM 10-02-11
女人真係好易變心
8年的感情又如何
轉個頭就跟個識左幾個月既人走,重結埋婚~ 談何兒戲~~
二伍 10:10 PM 10-02-11
作者: Vice:
樓主同女友拍拖八年
其實有冇同佢計劃未來呢?
無的話要離開都無可厚非...

點都好, 要走的女人,
無人可以拒止佢...

樓主都係重新開始吧...
我一直想工作做得比較好時再計劃
結果就變成一拖再拖,唉

佢以家話要準備11/10的測驗,唔想影響心情,要到時再決定
即是我仲有一星期倒數,如果我而家唔做d野我一定以後會後悔
鳳熾魂 10:20 PM 10-02-11
作者: 安已不:
女人真係好易變心
8年的感情又如何
轉個頭就跟個識左幾個月既人走,重結埋婚~ 談何兒戲~~
又唔好咁講男人都會Ge
stephen1980 10:27 PM 10-02-11
作者: 二伍:
我一直想工作做得比較好時再計劃
結果就變成一拖再拖,唉

佢以家話要準備11/10的測驗,唔想影響心情,要到時再決定
即是我仲有一星期倒數,如果我而家唔做d野我一定以後會後悔
如果有心,咪唔好再等工作做得好先結婚了,最少做返d野睇下留唔留到佢,之後快d求婚
Kaiser 10:29 PM 10-02-11
男人... 個女人等左你8年都仲可以一D PLAN都無的,真係唔怪得人地會走...

如果佢講到明變左心的話就睇下佢係咪一時衝動...... LOR

不過機會唔大
二伍 10:33 PM 10-02-11
作者: Kaiser:
男人... 個女人等左你8年都仲可以一D PLAN都無的,真係唔怪得人地會走...

如果佢講到明變左心的話就睇下佢係咪一時衝動...... LOR

不過機會唔大
我冇怪過佢,lee8年的確係我欠左佢
要怪就怪自己太笨吧
KIM 10:35 PM 10-02-11
一直以為自己識處理感情事,原來我係唔得囉

背景:剛過拍拖8週年紀念(但係佢話唔記得)
今天女友半通知準備分手,因為已經對其他人心動
之後佢去見佢

我認我衰拖左人8年,但係仲有得救嗎
1. 她同他之間的關係不用你管!
2. 你和她的關係如何才重要!

既然你都唔在乎或不重視, 自然消失吧!
安已不 10:37 PM 10-02-11
有時平穩左8年....向你咩都冇諗既時候, 其實女方已經諗得好長遠~~
作者: stephen1980:
如果有心,咪唔好再等工作做得好先結婚了,最少做返d野睇下留唔留到佢,之後快d求婚
唔好諗喇, 即刻求婚以表誠意~~(真係有能力既話
二伍 10:38 PM 10-02-11
作者: KIM:
1. 她同他之間的關係不用你管!
2. 你和她的關係如何才重要!

既然你都唔在乎或不重視, 自然消失吧!
點解會睇到我唔重視?我以家都諗緊該點做
安已不 10:39 PM 10-02-11
作者: 鳳熾魂:
又唔好咁講男人都會Ge
男既聽得比較少...但女既真係成日聽....跟左個大10幾年既阿叔走~~
stephen1980 10:39 PM 10-02-11
有時平穩左8年....向你咩都冇諗既時候, 其實女方已經諗得好長遠~~

無能力都借或分d能力
二伍 10:41 PM 10-02-11

我有諗過,但係咁突然,驚佢話我只係敷衍做戲
stephen1980 10:42 PM 10-02-11
點解會睇到我唔重視?我以家都諗緊該點做
8年時間啊,好多人都結左婚了,
女人可以等到你8年,你好幸福了,佢d青春都比左你了
stephen1980 10:46 PM 10-02-11
我有諗過,但係咁突然,驚佢話我只係敷衍做戲
最後機會,比d本同心機去做啊,唔係你連戲都無得比你做
二伍 10:54 PM 10-02-11