Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-08-15, 10:37 AM   #1
九點半
Senior Gamer

註冊日期: Mar 2008
一人一隻令你耿耿於懷既game

可以係你想要但得唔到,你想爆但又爆唔到,又或者你用天價買左隻垃圾game.....

我到而家暫時最最最耿耿於懷既game係ps3隻gundam uc,隻game我覺得係ps3上面做得最好既gundam game,但就係因為太難玩,網上d攻略又好令碎...最近拎返出黎玩以經唔太記得點控制,但又唔想從頭黎過,為有又再放棄...但個心又成日諗住
九點半 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-08-15, 10:42 AM   #2
書仔
Game Master
路人一名

註冊日期: Apr 2005
我會選TOZ,這隻是我玩了20年TO系當中,第一隻爆不到機的,這隻Z真心令我失望

書仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-08-15, 10:51 AM   #3
TCS_disable
God of Gamer
我有車車~

註冊日期: Jul 2005
Ciel Norsuge
TCS_disable 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-08-15, 11:00 AM   #4
風音
The One

註冊日期: Feb 2004
Wii U ID我願像浮雲
PSN  ID輕輕的飄遠了
XBox Live Gamertag拋開一切好逍遙
psp初音

不解釋

セカイガオワルマデハー ノシ
(☝ ՞ਊ ՞)☝オメデトウ
⊃天⊂
風音 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-08-15, 11:08 AM   #5
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
psp果隻鳥山求出品既PE3

當年對鳥山求產生既殺意到依家都無消退過

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-08-15, 11:11 AM   #6
強化人間ですの~★
鋼の救世主ですの!
↘ルルティエ

註冊日期: Mar 2002
Nintendo Switch ID8445-2408-9599
3DS Friend Code4768 8206 2595
PSN  IDTrombeElzam
XBox Live Gamertagtrombeningen
附議psp初音/

Apple Mobile Device Support 加入同伴了!
Apple Software Update 加入同伴了!
MobileMe 加入同伴了!
Apple Application Support 加入同伴了!
Apple Software Update 召喚了 Safari!
Apple Software Update  召喚了 iPhone軟體!
C85 count
強化人間ですの~★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-08-15, 11:13 AM   #7
LR猫
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan
diablo3

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安
LR猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-08-15, 11:16 AM   #8
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDRuriHoshino
引用:
作者: 風音 查看文章
psp初音

不解釋
秒懂

psp初音 + 1 /

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-08-15, 11:22 AM   #9
HM

註冊日期: May 2007
初音ミク -Project DIVA-

寫全名
本身對粗音無感,令我變成粗音anti既神作
HM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-08-15, 11:23 AM   #10
TCS_disable
我有車車~

即係你地擺明借Post燒落我度啦

我明嘅,我明嘅,連訂Game都做唔到係煩d嘅

繼續將你地買唔到早貨機戰果篤便秘思維,繼續賴到我頭上啦
而我Keep住玩嘅野有早貨

此篇文章於 09-08-15 11:26 AM 被 TCS_disable 編輯。
舊 09-08-15, 11:25 AM   #11
HM

跟你一世架啦
舊 09-08-15, 11:26 AM   #12
八仙果
youtube 頻道

註冊日期: Mar 2002
Wii U IDeightsin88
Nintendo Switch ID3414-6520-7624
3DS Friend Code1762 2635 0638
PSN  IDeightsin88
XBox Live Gamertageightsin88
wink

我一定係 Wonderswan 的 Wonderwitch!
因為當年訂了,但冇要到。

[ 歡迎讚好 八仙果遊戲頻道,只要跟 TV games 有關的,都想跟大家分享,多多指教 ]
fb:https://www.facebook.com/myTVgames/
Youtube:https://www.youtube.com/channel/UCoF...bwIuJXg/videos

PSN ID 收集區:[這裡]
| Switch ID 收集區:[這裡] | Xbox One ID 收集區:[這裡]
八仙果 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-08-15, 11:28 AM   #13
TCS_disable
我有車車~

反正到第一代到F2我都係買早貨, 隻腰斬 TTP 又係早貨, 就連一隻幼女Game甚至紳士Game都係早貨, 未繼續講囉

我依舊 Walk In 同訂貨都有早貨, 你地咪繼續便秘, 而家係你地再搵野黎嬲

你地照無啦啦火爆,而我繼續得閒到爆

我就一定咁講野,你地就繼續咁樣借d耳黎講

當年好地地對號入座俾你地搵位舒發下黎表示歉意,
結果到而家都當我有咁大影響力,做大叔要FF有個限度啊

此篇文章於 09-08-15 11:35 AM 被 TCS_disable 編輯。
舊 09-08-15, 11:43 AM   #14
Nemesis09

註冊日期: Aug 2009
個post瞬間變質

本來係莎木3,以為有生之年都唔會有機會見到,而家居然繼續開發,真係感動到極點
所以我決定投dod3一票
Nemesis09 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-08-15, 11:43 AM   #15
Nemesis09

註冊日期: Aug 2009
重覆左,del

此篇文章於 09-08-15 11:45 AM 被 Nemesis09 編輯。
Nemesis09 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-08-15, 11:48 AM   #16
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
武藏傳2
rockman dash3

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-08-15, 11:57 AM   #17
風音
The One

註冊日期: Feb 2004
Wii U ID我願像浮雲
PSN  ID輕輕的飄遠了
XBox Live Gamertag拋開一切好逍遙
我都唔想記住架
不過每次出game由早3-4日至1星期
變成水貨早1日都要多謝正日哥既時候
我又記起初音囉
耿耿於懷就係呢種感覺

セカイガオワルマデハー ノシ
(☝ ՞ਊ ՞)☝オメデトウ
⊃天⊂
風音 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-08-15, 11:58 AM   #18
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
作者: LR猫 查看文章
diablo3
+1
貼錢買難受

相薄
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-08-15, 12:02 PM   #19
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
本來諗到其他 但都係
初音ミク -Project DIVA-

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-08-15, 12:03 PM   #20
HM

引用:
作者: 風音 查看文章
我都唔想記住架
不過每次出game由早3-4日至1星期
變成水貨早1日都要多謝正日哥既時候
我又記起初音囉
耿耿於懷就係呢種感覺
仲記得OGS果陣時行貨早一星期架
2OG就變成早一日已經難搵
Z系列果幾集都係咁上下情形
個時間點真係09年粗音做分水嶺
好難唔記住喎
應該話記到死果日都仲記住有人搞亂檔改變成個生態

得任系機戰仲係星期四出星期六偷跑
舊 09-08-15, 12:05 PM   #21
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: HM 查看文章
仲記得OGS果陣時行貨早一星期架
2OG就變成早一日已經難搵
Z系列果幾集都係咁上下情形
個時間點真係09年粗音做分水嶺
好難唔記住喎
應該話記到死果日都仲記住有人搞亂檔改變成個生態

得任系機戰仲係星期四出星期六偷跑
中二是可以改變世界

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO,
FGO 目標預算
7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-08-15, 12:06 PM   #22
HM

講番轉頭,機戰UX果期又有個搏出位既垃圾編輯寫"沒有初音你們就完蛋了"
又一次令我對初音既印象變得更負面
舊 09-08-15, 12:07 PM   #23
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: pet3 查看文章
中二是可以改變世界
中二 X

虛榮心 O

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-08-15, 12:08 PM   #24
HM

引用:
作者: 細路翔 查看文章
中二 X

虛榮心 O

兩樣都有啦
舊 09-08-15, 12:09 PM   #25
ComeLOLoh

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDChun-li
引用:
作者: 細路翔 查看文章
psp果隻鳥山求出品既PE3

當年對鳥山求產生既殺意到依家都無消退過
唔好叫佢PE3,叫番3rd Birthday。佢個結局好難接受。

Crimson Tears...我買左日文版,爆唔到…
遲d學好d日文,再攻略過…

論壇跳轉

現在的時間是 07:22 PM

手機版 | APP版