Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 飲食版

主題工具 顯示模式
舊 12-16-04, 05:25 PM   #1
SANG2003
Banned
希望之星

註冊日期: Feb 2003
kfc 聖誕餐 好正喎~ 辣雞番左黎~正~~

kfc 聖誕餐 好正喎~ 辣雞番左黎~正~~

9件雞 ,2個飯 ,5隻雞翼, 2支野飲 ,格格薯塊 2個西米布甸..
有冇人會去食呀
SANG2003 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-04, 05:31 PM   #2
catho7
Game Master
焗肉醬貓

註冊日期: Aug 2002
Wii U IDcatho7
Nintendo Switch IDSW-2641-5503-7716
3DS Friend Code0533 4943 9848
唔洗貼埋圖掛=0=?
想引死貓咩@0@

catho7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-04, 05:37 PM   #3
SANG2003
Banned
希望之星

引用:
作者: catho7
唔洗貼埋圖掛=0=?
想引死貓咩@0@
積極搵fd陪我去食中 呢排先廋番d 佢出番我又忍唔到口啦
上年聖誕個餐仲正 4個人食到嘔 上年食130蚊o個個..有埋咖啡撻食
舊 12-16-04, 05:42 PM   #4
SANG2003
Banned
希望之星

嘩!=.=
日本個d kfc ..
舊 12-16-04, 06:07 PM   #5
星矢
Game Master

註冊日期: Nov 2002
有無外賣?
我想買返家食
係咪而今已有售呢?
星矢 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-04, 06:42 PM   #6
catho7
Game Master
焗肉醬貓

Nintendo Switch IDSW-2641-5503-7716
引用:
作者: SANG2003
積極搵fd陪我去食中 呢排先廋番d 佢出番我又忍唔到口啦
上年聖誕個餐仲正 4個人食到嘔 上年食130蚊o個個..有埋咖啡撻食
唉...哩筒野好明顯要2個人先食得哂...
<-想食都無計

舊 12-16-04, 09:31 PM   #7
Hunter
God of Gamer

註冊日期: Jan 2002
宜家有無得賣?

不過2個人食太多,4個人食又太少
一定要3個人先可以食

仲有個西米布甸旁邊寫住 $10/客, 即係點?
Hunter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-04, 09:32 PM   #8
SANG2003
Banned
希望之星

引用:
作者: Hunter
宜家有無得賣?

一定要3個人先可以食

仲有個西米布甸旁邊寫住 $10/客, 即係點?
好似包埋
但你想要加多10蚊有個 聽晚決定買番屋企食
舊 12-16-04, 09:39 PM   #9
catho7
Game Master
焗肉醬貓

引用:
作者: Hunter
一定要3個人先可以食
我覺得兩個人食差唔多ga喇...

舊 12-16-04, 09:41 PM   #10
小加
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2002
做死入面d員工9件雞5件翼
小加 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-04, 09:52 PM   #11
繪夢
Ultimate Gamer
長谷部 繪夢

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDbarryhasebe
終於有返辣雞食~~
繪夢 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-04, 10:07 PM   #12
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: 繪夢
終於有返辣雞食~~
咪就係~辣雞都敢cut~
肯定~件~冬陰功~冇陰功~
先~整返辣雞出黎啦~

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-04, 10:10 PM   #13
elmond
女權主義信奉者

註冊日期: Nov 2003
XBox Live Gamertagelmond1986
KFC呢排真係好抵食
我LUNCH成日去
22.5:包+細蘑菇飯+巴辣雞翼+野飲

舊 12-16-04, 10:13 PM   #14
繪夢
長谷部 繪夢

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDbarryhasebe
引用:
作者: 凍檸茶
先~整返辣雞出黎啦~
引用:
作者: elmond
KFC呢排真係好抵食
我LUNCH成日去
可能見陰公雞整衰佢生意~~
而家平賣引返D客~
繪夢 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-04, 11:11 PM   #15
沈小丸
Game Master
不想再有後悔..

註冊日期: Feb 2004
另類聖誕大餐~~搵埋2個fd聖誕去食先!!

║║☆║╚╣║║│║╩╣ ╚╗╔╣║║║║
╚╝ O═╩═╩═╩═╝★ ╚╝╚═╩═O
沈小丸 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-04, 11:14 PM   #16
ben_fung924
人生如戲..

註冊日期: Sep 2002
PSN  IDbenfung924
証明左陰公雞冇人食
都係辣雞正

ben_fung924 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-04, 11:14 PM   #17
紫色螢火蟲
討厭雨天~_~

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: catho7
我覺得兩個人食差唔多ga喇...
冇錯,我同我男朋友去食就啱啱好

舊 12-17-04, 02:47 AM   #18
ARMS
Always Blu

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: 紫色螢火蟲
冇錯,我同我男朋友去食就啱啱好
唔好計其他野..
但係.. 9件雞窩..

Caught unaware, they discover each other and take a chance
ARMS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-17-04, 09:26 AM   #19
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDPear_Prince
好吸引呀

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
啤梨王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-17-04, 07:57 PM   #20
提子
Crazy Gamer
Gemma Ward

註冊日期: Jul 2002
引用:
KFC呢排真係好抵食
我LUNCH成日去
甘平ge?
係咪有coupon ga

舊 12-17-04, 10:15 PM   #21
問天小肥
Crazy Gamer
~(‵▽′)ψ

註冊日期: May 2004
引用:
作者: 小加
做死入面d員工9件雞5件翼
嗯........的確這個餐都幾抵.....
做死入面D員工.......這個同意
因一盤剛炸好既雞........叫lee 個餐一個就應該冇晒......
比入面廚房知道有人叫這個餐肯定係廚房入面不停咀咒

我が前に立ち塞がりし すべての愚かなるものに
我と汝が力もて 等しく滅びを寫えんことを
問天小肥 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-17-04, 10:18 PM   #22
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
引用:
作者: 凍檸茶
先~整返辣雞出黎啦~
所以我呢排都無去食肯德雞
辣雞返黎,咁我都要快d去食啦

舊 12-17-04, 10:19 PM   #23
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
引用:
KFC呢排真係好抵食
我LUNCH成日去
今日點半去左銅鑼灣o個間~
都冇o既~
(又鬼成咁多人~
去左對面大家樂~ )

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-17-04, 10:50 PM   #24
紫色螢火蟲
討厭雨天~_~

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: ARMS
唔好計其他野..
但係.. 9件雞窩..
不嬲都係我5件,佢4件,其它野share,不過都係我食得多過佢

舊 12-18-04, 12:04 AM   #25
SANG2003
Banned
希望之星

引用:
作者: 紫色螢火蟲
不嬲都係我5件,佢4件,其它野share,不過都係我食得多過佢
好食得 我今日都食左4件

論壇跳轉

現在的時間是 03:16 AM

手機版 | APP版