PDA

查看完整版本 : <ALICE SOFT> RANCE 9 -ヘルマン革命-

頁 : 1 [2] 3

鐵之侍
09-04-11, 10:34 AM
・1回の戦闘で複数回レベルアップ出来るように変更しました
 (ただし、幸福きゃんきゃんは除きます)]

個更新最正就係這個, 現在 H 完後, 帶個 lv1 去高 level 地方走一走就升返大半 :ybdance:

難怪啦,現在有怪獸場可以方便升到35了:cwm2:

現在我應是後半故事了

Oscarzero
09-04-11, 01:28 PM
上杉果段我覺得幾 warm

真係講「洗唔洗做到咁呀」係魔想志津香.. lv35 click 心心 Event 可以睇出佢幾「愛」ランス , 睇完段劇情我眼到突.. :g19:

無辦法, 要佢有好面色, Rance系列大結局都未必有:haha:

鈴女果段好鬱...真係好鬱

Oscarzero
09-04-11, 06:01 PM
終於爆左, Update完之後升得好快, 不滿度大降

今次既劇情雖然短, 但係好爆...
Last Boss有d無聊, 不過Rance真係勁, 上幾代全部食曬:404::404::404::404:

最後Lia做得好聰明/殘忍...爆機之前我真係唔知會咁樣結局

stcdavidhk
09-05-11, 12:49 AM
唔係蘿莉控ge我竟然覺得リセット好可愛:XDXD:

小Ray
09-05-11, 12:07 PM
終於爆左, Update完之後升得好快, 不滿度大降

今次既劇情雖然短, 但係好爆...
Last Boss有d無聊, 不過Rance真係勁, 上幾代全部食曬:404::404::404::404:

最後Lia做得好聰明/殘忍...爆機之前我真係唔知會咁樣結局

我星期六晚都爆左 , 同樣覺得今代個劇情都係偏短..到睇到結局時其實有點意外會停在這兒

「正妻」 個大話的確有點殘忍 , 但掉返轉頭講, 假既消息唔一定係冇希望/奇蹟 .. 加上主角一向強運 :g19:

小Ray
09-05-11, 12:07 PM
唔係蘿莉控ge我竟然覺得リセット好可愛:XDXD:

me too x)

鐵之侍
09-05-11, 12:24 PM
打了半天都未CLEAR最後那兒,弱!:cwm2:

希望今晚可以CLEAR了吧

版頭追加這個,這個肯定資最齊了
http://alice.xfu.jp/chara.html

stcdavidhk
09-05-11, 03:06 PM
打了半天都未CLEAR最後那兒,弱!:cwm2:

希望今晚可以CLEAR了吧

版頭追加這個,這個肯定資最齊了
http://alice.xfu.jp/chara.html
<TABLE border=0 cellSpacing=0 cellPadding=0 width=730><TBODY><TR><TD id=infoIconAlign vAlign=top rowSpan=2 width=60 align=left> </TD><TD id=mainTitleAlign vAlign=center width=* align=left>該網站拒絕顯示此網頁

</TD></TR></TBODY></TABLE>入唔到...

鐵之侍
09-05-11, 08:12 PM
終於爆了……ending我有少少無奈……:(

Lia這個做法我倒認為正確,不過相對來說看到三位正老婆(笑,查實我個人連謙信也計的)望著rance,卻感到自己未能取代到那個人時,我更感到可悲:T_T:(殘忍的說,還真希望alicesoft在最後讓玩家選自己心中的正妻,雖然這好像不太像rance這傢伙的作風啦:hehehe:)

還有真boss未ko,太變態了,慢慢再玩吧~

下集應會回歸戰略遊戲吧?;)

Oscarzero
09-05-11, 09:25 PM
我星期六晚都爆左 , 同樣覺得今代個劇情都係偏短..到睇到結局時其實有點意外會停在這兒

「正妻」 個大話的確有點殘忍 , 但掉返轉頭講, 假既消息唔一定係冇希望/奇蹟 .. 加上主角一向強運 :g19:

Lia今次最有正妻feel...呢個大話真係佢先講得出/夠膽講...其實都好感人

如果係按照鬼畜王設定既話, 係Helman的確有辦法---搵基佬問...
但最怕既係, 因為某創世神作怪, 所以都唔得...

Oscarzero
09-05-11, 09:26 PM
me too x)

小公主既可愛程度直頭係犯規...:404:
無佢既話我未必有恆心慢慢升Lv:mask_mk2:

Oscarzero
09-05-11, 09:36 PM
終於爆了……ending我有少少無奈……:(

Lia這個做法我倒認為正確,不過相對來說看到三位正老婆(笑,查實我個人連謙信也計的)望著rance,卻感到自己未能取代到那個人時,我更感到可悲:T_T:(殘忍的說,還真希望alicesoft在最後讓玩家選自己心中的正妻,雖然這好像不太像rance這傢伙的作風啦:hehehe:)

還有真boss未ko,太變態了,慢慢再玩吧~

下集應會回歸戰略遊戲吧?;)

謙信唔會係正妻, 因為日本代表係香姬:chekout:
謙信係會同瑪莉亞, 志津香(?)一樣一世做情人啦

好難講
好明顯9=Helman, 10=魔人戰爭 (應該無其他枝節啦掛)
9應該係Helman大亂, 蘭斯如何幫助巴頓重返王位+食佢細妹
10就係蘭斯統領全人類同魔人開戰(雖然唔知點開, 好可能同鬼畜王有分別)
Alicesoft應該唔會兩隻都整戰略掛?
所以我估9係RPG, 10係SLG

stcdavidhk
09-05-11, 10:58 PM
想問一下,爆左機有冇2周目/繼承/隱藏野??

同埋想問'寶石'點拎ga?

鐵之侍
09-06-11, 09:05 AM

應是KO了真奈落王才有2周目(不過聽說隱藏要素不太多)

寶石是隨機在在紅寶箱找到的(我暫時只拿過一次而己……)

小Ray
09-06-11, 09:56 AM

就如阿鐵所講, 打倒真奈落王就會開二周
難度變兩倍世界..
所有Quest重置
所有人去返 Lv 10 , 如之前已升滿等就會提高3等..

隱藏野暫時未聽到, 但好似話打寶出 lv40 既野高 d 囉..

以上都係聽返來

anyway, 冇新Quest同要素下..冇乜心機再玩 lu

aile1993
09-06-11, 09:46 PM
我想問下...

我隻rance一放到前列去打任,每次中途就會離開
放後列就無問題...點解咁

小Ray
09-07-11, 10:13 AM
我想問下...

我隻rance一放到前列去打任,每次中途就會離開
放後列就無問題...點解咁

係咪裝左黑色的指輪 ?

iamleoluk
09-07-11, 01:28 PM
果然同大帝國一樣真係出1.1 patch
唔打住係正確的 x)

埃及使者
09-07-11, 11:45 PM
http://www.nicovideo.jp/watch/1313620401

隻GAME未玩
但.....佢竟然係女
蘭斯冇對佢出手掛?

彼岸花
09-07-11, 11:51 PM
果然同大帝國一樣真係出1.1 patch
唔打住係正確的 x)
個更新唔洗由頭開始
可以中途使用~
唔洗驚:cwm26:

小Ray
09-08-11, 07:33 PM
http://www.nicovideo.jp/watch/1313620401

隻GAME未玩
但.....佢竟然係女
蘭斯冇對佢出手掛?

玩完你就知 :D

fantast
09-10-11, 08:37 AM
其實updata左之後冇左鎚要練乜x)
我到家陣都未updata

asfwl
09-10-11, 12:29 PM
リア的話不完全是謊話, ヘルマン的確是有甚麼稀世的東西(詳見鬼畜王), 而且也不要忘了ヘルマン的賢者塔, 只要ランス願意和那基佬賢者過一晚弄不好可以找到解冰方法.. (同樣詳見鬼畜王)

不過, 能解冰的人常理來說只有來水美樹本人或一級神以上的人, 所以無意外下集シィル也應該解不到冰。而下集相信可以看見的主題是:

シーラ被救/變廢人
パットン做 ヘルマン皇帝
魔人戰爭
AL教被滅
永恆英雄們再度登場

不過無意外魔人戰爭最多應寫一半左右, 若果ケイブリス真的被幹掉那R10大概要打到神界去和見大白鯨了(世界要毀滅啦~)

小Ray
09-10-11, 05:49 PM
リア的話不完全是謊話, ヘルマン的確是有甚麼稀世的東西(詳見鬼畜王), 而且也不要忘了ヘルマン的賢者塔, 只要ランス願意和那基佬賢者過一晚弄不好可以找到解冰方法.. (同樣詳見鬼畜王)

不過, 能解冰的人常理來說只有來水美樹本人或一級神以上的人, 所以無意外下集シィル也應該解不到冰。而下集相信可以看見的主題是:

シーラ被救/變廢人
パットン做 ヘルマン皇帝
魔人戰爭
AL教被滅
永恆英雄們再度登場

不過無意外魔人戰爭最多應寫一半左右, 若果ケイブリス真的被幹掉那R10大概要打到神界去和見大白鯨了(世界要毀滅啦~)

玩家知道一定有奇蹟
但代入 Rance8 , リア講既就係謊話 ..

我自己都唔希望走好似鬼畜王同一條路既故事同事件設定, 且鬼畜都唔係正傳 story 同一世界線

asfwl
09-10-11, 06:16 PM
玩家知道一定有奇蹟
但代入 Rance8 , リア講既就係謊話 ..

我自己都唔希望走好似鬼畜王同一條路既故事同事件設定, 且鬼畜都唔係正傳 story 同一世界線

鬼畜王的確只是外傳, 但總算是蘭斯世界的初形, 有不少角色當時設定了現在肯定並健在的。至於和 リア結婚成為リーザス王帝大概沒甚麼可能, 但蘭斯朝人類之王進發是可以看見的, 而且現在加了カラー族, 若果連魔軍也成為蘭斯的一方 (假設ケイブリス被幹掉, 美樹即位並沿用前魔王政策, 蘭斯和ホーネット一派友好), 那全大陸差不多都成為蘭斯的所有物了..

而且我很在意リズナ的後日談, 雖然這設定不一定成真, 但魔人大戰中愈有更多魔人站在蘭斯一方, 就愈能夠引領戰勝ケイブリス一派的故事。還有是アームズ到底如何幹死魔人... 若果下集アームズ會成為主角之一那就有得看了

b_boy
09-12-11, 02:00 PM
咁多個女角, 我覺得最正居然係3代女王:g19::XDXD:

小特特
09-15-11, 07:30 PM
マジック\:!.!:/

鈴女個event好痛:(

ayato
09-18-11, 12:03 AM
依排玩番戰國rance再玩番rance 6,原來威風凜凜的ウルザ以前甘慘:(

Metatron
09-23-11, 10:21 AM
ランス・クエスト アップデータver.1.15公開

b_boy
09-23-11, 10:28 AM
ランス・クエスト アップデータver.1.15公開

已安x)
盾兵無得廚盾反了, 盾反3星要好多點x)

小特特
09-29-11, 06:09 PM
打唔嬴真奈落...剩番呢個questOTL

b_boy
09-29-11, 07:12 PM

你lv幾?x)
盾反3一定要有:g19:

小特特
09-29-11, 07:35 PM
你lv幾?x)
盾反3一定要有:g19:

咁囉,キバ子可以換走:(
盾反3得サチコ有,但唔夠硬,幾下就死

b_boy
09-29-11, 07:43 PM
咁囉,キバ子可以換走:(
盾反3得サチコ有,但唔夠硬,幾下就死

你反無星喎, 無星得10%機率發動, 唔夠頂x)
& 復活補血一定要有x)

小特特
09-29-11, 07:47 PM
你反無星喎, 無星得10%機率發動, 唔夠頂x)
& 復活補血一定要有x)

封印兩下就無得做野,クルックー郁到之前已經死左之類
換番サチコ入去就攻擊力輸出不足OTL

b_boy
09-29-11, 07:53 PM
封印兩下就無得做野,クルックー郁到之前已經死左之類
換番サチコ入去就攻擊力輸出不足OTL

1. 連續封印2下請由頭黎過:haha:
2. 你應該係第1次輪到クルックー前無死人, 否則升多幾個lv啦
3. 鈴女果2個無用0既黃色技就唔好安, 即使暗殺無用, 都可以用黎駁佢封你暗殺
4. 謙信應該係主力, lv夠, 車懸斬足5~6刀扣好多

屈紳士
09-29-11, 07:56 PM

我係無盾兵狀態下KO真奈落…
或者您考慮下呢個陣形

リズナ ランス (隨便一個高攻擊輸出)
ウルザ 鈴女

ウルザ、リズナ、鈴女均裝上優先座席
三人若能在真奈落出手前將
全体防御付与、ジャクタイン及毒付与手裏剣成功使出,
理論上贏面已經超過60%,
之後就睇運氣同高攻擊輸夠唔夠…

(p.s.真奈落補HP時ジャクタイン同毒狀態會解除)

jamsquare
嘩, D人ARMARM開始35+, 就出LAST QUEST既:cwm2:

小特特
1. 連續封印2下請由頭黎過:haha:
2. 你應該係第1次輪到クルックー前無死人, 否則升多幾個lv啦
3. 鈴女果2個無用0既黃色技就唔好安, 即使暗殺無用, 都可以用黎駁佢封你暗殺
4. 謙信應該係主力, lv夠, 車懸斬足5~6刀扣好多

經常比佢封印3次行動不能:(
2.通常第一次クルックー大家都無傷,第二次郁之前就死左www
3.毒有用,但我無多招技比佢裝OTL
4.中左禁咒モルルン.而家先廿中level OTL

小特特
09-29-11, 07:59 PM
我係無盾兵狀態下KO真奈落…
或者您考慮下呢個陣形

リズナ ランス (隨便一個高攻擊輸出)
ウルザ 鈴女

ウルザ、リズナ、鈴女均裝上優先座席
三人若能在真奈落出手前將
全体防御付与、ジャクタイン及毒付与手裏剣成功使出,
理論上贏面已經超過60%,
之後就睇運氣同高攻擊輸夠唔夠…

(p.s.真奈落補HP時ジャクタイン同毒狀態會解除)

方法可行~但lv不足要煲lv:(
ウルザ、リズナ兩個都係登場時lv:(

嘩, D人ARMARM開始35+, 就出LAST QUEST既:cwm2:

平均中左兩次禁咒モルルン了,由頭升過其實幾頹:(

b_boy
09-29-11, 08:00 PM
經常比佢封印3次行動不能:(
2.通常第一次クルックー大家都無傷,第二次郁之前就死左www
3.毒有用,但我無多招技比佢裝OTL
4.中左禁咒モルルン.而家先廿中level OTL

去一兩趟mh場就升到lv35啦x)

小特特
09-29-11, 08:03 PM

我平時升level會去30樓果座塔www

b_boy
09-29-11, 08:05 PM
我平時升level會去30樓果座塔www

太花時間:(
mh場快太多了

小特特
09-29-11, 08:07 PM
太花時間:(
mh場快太多了

陣間試下先:good:

stcdavidhk
09-29-11, 08:50 PM
想問一下,カロリア點拎?

Kain
09-29-11, 09:03 PM
想問一下,カロリア點拎?

蘭斯城完成個QUEST爆兩次(好似係)
完全唔洗打唔洗剩:cwm26:

若天
09-29-11, 09:13 PM
真奈落好講運氣

我個人係:
カオル ランス 謙信
チルディ(槍) クルックー

b_boy
09-29-11, 09:24 PM

77定真奈落先?:confused:

真奈落好講運氣

我個人係:
カオル ランス 謙信
チルディ(槍) クルックー

yes, 佢3連封你, lv幾高都無用x)

Metatron
09-30-11, 12:33 AM

打仮面ライダー好0的

b_boy
09-30-11, 12:57 AM
打仮面ライダー好0的

下? 即係...?:confused:

Metatron
09-30-11, 07:44 AM
下? 即係...?:confused:

エロヤックALV

b_boy
09-30-11, 09:14 AM
エロヤックALV

LEE個用黎練LV35以上多, D過路怪太惡, 低LV好惡打:g19:

Metatron
09-30-11, 10:26 AM
LEE個用黎練LV35以上多, D過路怪太惡, 低LV好惡打:g19:

前列放一個盾,一個志津香,一個鴿
後列放咩都得

家下先world2

b_boy
09-30-11, 10:34 AM
前列放一個盾,一個志津香,一個鴿
後列放咩都得

家下先world2

鴿?x)
志津香好快乾咗, 練得唔耐:g19:

Metatron
09-30-11, 10:54 AM
志津香有愛,world1都有47lv,Rance 52
鴿=クルックー

world2一開始有使魔好輕鬆

b_boy
09-30-11, 02:03 PM
志津香有愛,world1都有47lv,Rance 52
鴿=クルックー

world2一開始有使魔好輕鬆

知你係志津香控啦:XDXD:
撫子必用, 清怪一流:good:
結果三十路係w2出場率超高:XDXD:

Metatron
09-30-11, 02:34 PM
コパンドン好用,不過唔夠安定,個人比較愛用リア
香姫其實好好用,可惜???

b_boy
09-30-11, 06:40 PM
コパンドン好用,不過唔夠安定,個人比較愛用リア
香姫其實好好用,可惜???

女王無得帶女魔呢:(
香姬勁在早期有勁衫, 但個全-20%係悲劇, 無得轉生餵item又係問題...:cwm9:

jamsquare
09-30-11, 10:34 PM
77定真奈落先?:confused:

77, 今集D劇情好似無咩點去咁

d A Item 又唔係好夠貨, 唔多捨得h

stcdavidhk
10-19-11, 07:56 AM
問一下clear左真奈落王有乜特別野?(我未爆機ko左佢,但乜野都冇...)

Metatron
10-19-11, 10:15 AM
問一下clear左真奈落王有乜特別野?(我未爆機ko左佢,但乜野都冇...)

出現ワールド切り替え
可以轉生去World2

stcdavidhk
10-19-11, 10:45 AM
出現ワールド切り替え
可以轉生去World2
要爆左機至有?

Metatron
10-19-11, 01:57 PM
要爆左機至有?

女王パステル・カラー
真奈落の王
都要Clear

009kit
10-23-11, 07:53 PM
感覺今集劇情少了點...
希望下集多些劇情

Metatron
10-24-11, 01:33 PM
有人打到ハニーキング未?

鐵之侍
10-24-11, 01:36 PM
感覺今集劇情少了點...
希望下集多些劇情

將會推出強化版(算是),會加多一些劇情和CG(說真,很多重要角色都戲份不足,甚至沒有cg:mad:)

b_boy
10-24-11, 01:53 PM
有人打到ハニーキング未?

5周目?:cwm31:
2周目已經好痛苦, 有心力玩到去5周目果d真係...:404:

小Ray
10-24-11, 09:22 PM
將會推出強化版(算是),會加多一些劇情和CG(說真,很多重要角色都戲份不足,甚至沒有cg:mad:)

咪就係
基本上有 CG 既都係Rance 7 上杉果邊同今代既人.
Rance 1-6 果班囡囡得個望字, 同隨機飲飲食食果類事件劇情.. :mad:

stcdavidhk
10-25-11, 01:40 AM
請問一下,可以用到使魔個道具係邊關拎?(唔記得左orz)

digiharuka
10-25-11, 01:40 AM
請問一下,可以用到使魔個道具係邊關拎?(唔記得左orz)

088 魔物使いの聖地

彼岸花
10-25-11, 03:17 AM
咪就係
基本上有 CG 既都係Rance 7 上杉果邊同今代既人.
Rance 1-6 果班囡囡得個望字, 同隨機飲飲食食果類事件劇情.. :mad:
無條件酒吧加入/條件達成加入/目錄個d除左加入個陣以外
唔好話飲飲食食...連對白都冇句呀...:@_@:
難得神樂姐有得出場...:(

Metatron
10-25-11, 09:28 AM
志津香連文字都冇啦:cwm26:#

b_boy
10-25-11, 10:06 AM
志津香連文字都冇啦:cwm26:#

有加點事件, 過場小劇情, 賞櫻同專用H(?)劇情已經好好啦:(
絕對魔防女乜都無...:cwm2:

carcarman13
11-02-11, 10:30 PM
......工廠大廈 (http://www.chunshangltd.com/profile.html)呢隻GAME D劇情好好睇....
今次結局係唔係"叮熱"シィル XD
一叮就"食"得....XD
不過根據一般故事發展...救左本命個故事就會真的完結....

正呀 ,我都覺得~~~

fishball2003
11-12-11, 05:04 PM
攻略問題, 望各位幫忙.

魔想志律香收不了,

我打到任務121, 見到了志律香, 沒我沒有完成任務, 而是中徒撤退了, 之後再完成了也見不到志律香.

Oscarzero
11-12-11, 10:11 PM
有加點事件, 過場小劇情, 賞櫻同專用H(?)劇情已經好好啦:(
絕對魔防女乜都無...:cwm2:

有...有好重要既下回劇透....

彼岸花
11-13-11, 03:19 AM
有...有好重要既下回劇透....
你唔係指個完全信唔過既後日談呀嘛...

11-24-11, 05:29 PM
不好意思, 我有一個攻略上的問題, 我打完任務040 八甲田山, 打了7次,都是有僱用山中子鹿, 後來才知道不僱用她的情況下過關, 才會出現 任務 42, 之後我再打40, 選不僱用, 也沒有任務042出現, 收不了勝子和虎子,我的情況需要重玩才可以出 任務 042嗎?

b_boy
11-24-11, 05:34 PM
42唔關40有無僱用鹿子事
42收到謙信後升到LV10, 之後就會有42, 42過關後虎勝二就會加入:cwm15:

12-04-11, 08:59 PM
唔該你先.

12-04-11, 09:10 PM
1.我仲想問下, 我係一個攻略度睇到角色最好升滿level才H, 升滿先 H 同 一到35 選事件H對角色強度有分別嗎?
2.我很多角色選錯了技能, 加了一些 武器攻擊 2, 後來又發覺最好不要加武器攻擊 2, 留到 level 33, 有武器攻擊 3 才加最好, H 那些角色會重置那些技能點嗎?
3. 重置技能點的飲品很貴, 買完了以後沒得再買, 是不是又要寄付才出現.
4. 有個攻略話有錢時去商店買武器防具, 幫武器防具升級, 我發覺最高升到 5級, 比如 長劍5 , 之後再買都係 5, 又唔知點解有時又會在商店出現一些 改版加強版,

比如長劍 改, 強度比我升到 5級的長劍 強些, 但我有些武器沒錢升到 5級, 便出現了 改版, 想問下係咪改版要升到5級先出現先會強. 還是本身改版武器一出來數值是固定的?

超必
12-22-11, 02:46 PM
『ランス・クエスト マグナム』、2012年春

加強版,是新增CG?? 還是追加劇情??

maxwaver
02-24-12, 07:03 AM
出事了,以前寄左個魂の枷
而家差一粒先過到main:cwm26:

やんきー己打,領主己打
有無人知剩低個粒可以係邊度打到:404:

鐵之侍
02-24-12, 08:50 AM
強化版:cwm26:已出

似乎追加很多令人期待和驚喜劇情:hehehe:

小Ray
02-24-12, 02:14 PM
希望今晚有得玩:p

鐵之侍
02-25-12, 09:29 AM
玩了玩,新增cg都有3版左右

有了待機(10回)真是好很多,還有h後只會降低lv(小於35左右)不會跌到lv1真是太好了:cwm2:

加回很多event和技能,有些角色終於不用空氣了:D

小Ray
02-25-12, 12:11 PM
岩岩裝完, 搞技能改變都磨左半個鐘 :cwm26:

小Ray
02-25-12, 11:07 PM
有冇人跑了去開 easy mode ? x)

鐵之侍
02-26-12, 09:49 AM
先要說對不起,原來h後不會變lv1是曾h後的人才會而己,第一次h的人都會變回lv1的:hahaha:

不過由於新增了一個技能不會因跌lv失去技能點,相對地變成了有效提升能力的手段了(像6差不多)

果然真是新增很多故事,起碼一些配角有少少戲:D,但相對難打了(那些該死的污染人類:mad:)

Kain
02-28-12, 01:07 AM
E+男人都可以:ybdance:

鐵之侍
02-28-12, 08:53 AM
E+男人都可以:ybdance:

RANCE還上了上次戰蘭某對他痴心一片的傢伙呢:haha:

現在我應是打到中段,果然追加的故事像樣很多,起碼已和創世神拉上關係了(<神……是惡魔才對吧:cwm26:)

stcdavidhk
03-01-12, 08:15 PM
要800萬至買到2姊妹. . .點至搵到咁多錢呀:cwm2:

遊雲gspirit
03-01-12, 10:06 PM
要800萬至買到2姊妹. . .點至搵到咁多錢呀:cwm2:

用拜金女殺價即可,佢LV愈高殺得愈多
一般幾十萬都搞得掂

stcdavidhk
03-01-12, 11:41 PM
用拜金女殺價即可,佢LV愈高殺得愈多
一般幾十萬都搞得掂
唔係好明,之係邊個?(用求籤筒個位?)

遊雲gspirit
03-02-12, 02:31 AM
唔係好明,之係邊個?(用求籤筒個位?)

係呀...

stcdavidhk
03-02-12, 08:28 AM
係呀...
我見佢有技可以令金錢2倍,但唔覺有其他技可以屈錢:confused:
之係點用?

鐵之侍
03-02-12, 09:00 AM
我見佢有技可以令金錢2倍,但唔覺有其他技可以屈錢:confused:
之係點用?

升她的LV,大約60左右就已經可以變到10萬了

當然要先用禁斷升LV10(要用寶石才入到的LV神關拿)

我昨晚打約打收小時由37升到49左右……:cwm26:

stcdavidhk
03-02-12, 09:43 PM
升她的LV,大約60左右就已經可以變到10萬了

當然要先用禁斷升LV10(要用寶石才入到的LV神關拿)

我昨晚打約打收小時由37升到49左右……:cwm26:
太耐冇玩唔記得左邊關:hahaha:(同埋寶石係咪只有隨機拎到?點至易拎d)

b_boy
03-02-12, 10:44 PM
2.01已出:cwm15:

鐵之侍
03-03-12, 10:38 AM
太耐冇玩唔記得左邊關:hahaha:(同埋寶石係咪只有隨機拎到?點至易拎d)

080任務,寶石在強化版商店有得買(不過很貴)